O NAMA

Agencija za nekretnine "ESBI NEKRETNINE" Valjevo

Agencija za nekretnine ESBI NEKRETNINE je osnovana u maju 2016. godine. Sedište firme se nalazi u Valjevu, ulica Vojvode Mišića br. 20. Agencija je upisana u Registar posrednika pod rednim brojem 1239.

Osnovna delatnost je posredovanje u prometu i zakupu nepokretnosti (stanova, kuća, poslovnih prostora, apartmana, građevinskog i poljoprivrednog zemljišta…) . To predstavlja skup savesnih i stručnih radnji u funkciji zaštite interesa svih klijenata uz pružanje pune pravne sigurnosti i diskrecije.

Pod tim podrazumevamo sledeće:

  • prikupljanje i obrada zahteva za prodaju ili kupovinu nekretnina
  • procena vrednosti svake nekretnine – jedan od najbitnijih segmenata poslovanja posrednika u prometu nepokretnosti jeste tačna procena (na osnovu relevantnih parametara kvaliteta) i pozicioniranje svake nekretnine na tržištu
  • prezentovanje aktuelnih nekretnina
  • oglašavanje u različitim medijima, dnevna i nedeljna štampa, specijalizovani oglasnici, TV, internet…
  • razgledanje nepokretnosti na terenu
  • pronalaženje kupaca i poslovno pregovaranje
  • advokatska kontrola pravovaljanosti dokumentacije svake nepokretnosti
  • izrada Kupoprodajnih ugovora
  • saradnja sa vodećim poslovnim bankama

Jedan od važnih segmenata našeg poslovanja, svakako je i saradnja sa vodećim bankama u Srbiji, a sve u cilju kvalitetnije i brže realizacije kupoprodajnih transakcija za naše klijente, kroz hipotekarne i druge oblike kredita. Poslovni imidž naše kuće je atraktivna prezentacija uz obimno reklamiranje u svim relevantnim časopisima kao i svakodnevno ažurna internet prezentacija naše agencije na adresi www.esbinekretnine.rs, kao i mnogim drugim sajtovima koji su specijalizovani za promet nekretnina. Sa rastućim značajem integrisanih marketing komunikacija, trudimo se da držimo korak, konstantno unapređujući svoje predstavljanje na internetu. U narednom periodu, plan nam je da razdvojimo prezentacije vezane za porodične kupoprodaje od poslovnih-investicionih koje se tiču značajnih ulaganja u stambenu izgradnju i poslovne komplekse.

Tokom svih ovih godina, sa rastom firme rastao je i broj zadovoljnih klijenata koji su preko nas završili kupoprodajne transakcije, svakako uz održavanje visokog nivoa kvaliteta usluga.

Zahvaljujući striktnoj pravnoj kontroli, maksimalnoj proveri dokumentacije i kvalitetno urađenim Ugovorima, agencija“ESBI NEKRETNINE” do danas nisu imale nijedan sudski spor.

Ozbiljnost, predanost poslu, poštenje, kao i visok stepen profesionalizma istakli su našu firmu na tržištu nekretnina kao veoma sigurnog i pouzdanog partnera svakoj porodici, pojedincu ili preduzeću koji se odluči da prodaje ili kupuje nekretninu.

 

 

Uporedi oglase

Uporedi